Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät150g561kcal19.5g103.5g9g9g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g255g77kcal2.8g13.8g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g1275kcal44.6g234.6g19g18g
Valittu annoskoko405g638kcal22.3g117.3g9.5g9g
Annoskoko puolitettuna203g319kcal11.2g58.7g4.8g4.5g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818