Tex-mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa (3 isoa) perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi.

Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska.

Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Mervik72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 50g38kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Tomaattimurska 125g37kcal0.7g6.6g0.3g2.4g
Polar 15% juustoraaste (150g)25g65kcal7.8g0g3.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g711kcal58g33.8g36.2g7.2g
Valittu annoskoko405g356kcal29g16.9g18.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna203g178kcal14.5g8.5g9.1g1.8g
Arvot/100g100g88kcal7.2g4.2g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190200