Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali224g47kcal2.7g7.6g0.4g4.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g112g31kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)2.8g0.6kcal0g0.2g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Oliiviöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g341kcal8.2g38.8g16.6g17g
Valittu annoskoko405g170kcal4.1g19.4g8.3g8.5g
Annoskoko puolitettuna203g85kcal2.1g9.7g4.2g4.3g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245118