Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha180g298kcal34.1g0g18g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g112g39kcal1.1g7.3g0.6g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta14g49kcal1.8g9.4g0.3g0.5g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.3kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 5.4g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g798kcal75.6g37.8g38g2.2g
Valittu annoskoko405g399kcal37.8g18.9g19g1.1g
Annoskoko puolitettuna203g200kcal18.9g9.5g9.5g0.6g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585