Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 208g224kcal39.6g0g7.1g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g104g315kcal19.8g0.5g26g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkoviini kuiva 42g29kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g1170kcal120.6g7.4g66.6g2.8g
Valittu annoskoko405g585kcal60.3g3.7g33.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna203g293kcal30.2g1.9g16.7g0.7g
Arvot/100g100g145kcal14.9g0.9g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794