Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g359g111kcal4.5g26.2g0.7g11.1g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g23g89kcal7.5g0g6.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton19g4kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g408kcal24.2g53g14.2g22.2g
Valittu annoskoko405g204kcal12.1g26.5g7.1g11.1g
Annoskoko puolitettuna203g102kcal6.1g13.3g3.6g5.6g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646