Meksikolainen lihaperunalaatikko

7 keskikokoista kiinteää perunaa
1 iso sipuli
2 tomaattia
400g 10% paistijauhelihaa
El paso Chunky Salsa Medium -purkki (maun mukaan saa olla mild tai hot)
El paso Fajitas mausteseos-pussi
1tl öljyä
(juustoraastetta)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää fajitas-mausteseos ja salsa.

Kuori ja viipaloi perunat, tomaatit ja sipuli.

Kerrosta ainekset vuokaan aloittaen ja lopettaen jauhelihalla, keskimmäiseen kerrokseen tulee sipuli ja tomaatit.

Ripottele halutessasi pinnalle hieman juustoraastetta ja peitä vuoka foliolla.

Paista uunissa 200 asteessa n. 1h 20min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha120g199kcal22.8g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Rypsiöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Salsa Old El Paso Thick ´n Chunky Hot60g21kcal0.8g3.6g0.2g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g126g76kcal1.9g16.4g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g686kcal52.6g47.8g31g7g
Valittu annoskoko405g343kcal26.3g23.9g15.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna203g172kcal13.2g12g7.8g1.8g
Arvot/100g100g85kcal6.5g5.9g3.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96320