Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2250g406kcal12.6g56.3g9g15.8g
Tomaatti, tuore1350g274kcal8.1g51.3g4g18.9g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa450g1350kcal103.5g0g103.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8100g4060kcal248.4g215.2g233g69.4g
Valittu annoskoko4050g2030kcal124.2g107.6g116.5g34.7g
Annoskoko puolitettuna2025g1015kcal62.1g53.8g58.3g17.4g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480