Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1802g3063kcal360.4g0g180.2g0g
Sipuli (kuorittu)315g85kcal4.1g15.1g0.6g5.4g
Mutti paseerattu tomaatti406g130kcal6.9g18.7g0.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g315g233kcal14.2g40.7g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g406kcal0g0g45.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 1126g395kcal52g22g3.4g28.2g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.5g0.3g2.4g
Basilika, kuivattu 9g23kcal1.3g1.8g0.4g3.6g
Oregano, kuivattu 9g28kcal1g1.9g0.9g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8100g8775kcal881.8g207.4g463.8g87g
Valittu annoskoko4050g4388kcal440.9g103.7g231.9g43.5g
Annoskoko puolitettuna2025g2194kcal220.5g51.9g116g21.8g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963