Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 44g320kcal0.5g0.2g35.9g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.7g0g0g
Kaurahiutale 35g132kcal5.1g20.1g2.6g3.5g
Vehnäjauho, sunnuntai43g151kcal5.2g30.5g0.9g1.3g
Mansikka, Tuore221g95kcal1.1g18.5g0.4g4.2g
Valkosuklaa panda, levy 130g44g247kcal3.7g24.3g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana812g2041kcal31.2g224.6g109.6g18g
Valittu annoskoko406g1021kcal15.6g112.3g54.8g9g
Annoskoko puolitettuna203g510kcal7.8g56.2g27.4g4.5g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346569