Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g348g98kcal2.1g20.7g0.7g8.7g
Oliiviöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste52g205kcal17.2g0g14.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana812g680kcal39g42.4g38.6g18.2g
Valittu annoskoko406g340kcal19.5g21.2g19.3g9.1g
Annoskoko puolitettuna203g170kcal9.8g10.6g9.7g4.6g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922