Karppaajan Lätyt

(n. 6 keskikokoista lettua)

3 munaa
2 rkl sulatettua voita
3 reilua ruokalusikallista mantelijauhetta
0,5 dl kermaa tai vettä
suolaa
ripaus vaniljasokeria halutessasi

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)348g439kcal38.3g1g31.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g23g169kcal0.2g0.2g18.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g35g209kcal8.4g2.3g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana812g1633kcal93.8g7g137.4g0g
Valittu annoskoko406g817kcal46.9g3.5g68.7g0g
Annoskoko puolitettuna203g408kcal23.5g1.8g34.4g0g
Arvot/100g100g201kcal11.6g0.9g16.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432780