Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Risottoriisi (Risella), 60g66g230kcal5.2g49.2g1.1g2g
Vesi187g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g5.2g6.3kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Herkkusieni, tuore Pirkka38g9kcal0.9g1.1g0.1g0g
Ruokakerma 5%, Valio4.7g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g94g244kcal28.1g1.9g14.1g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana812g1009kcal69.2g106.8g33.8g4.6g
Valittu annoskoko406g505kcal34.6g53.4g16.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna203g252kcal17.3g26.7g8.5g1.2g
Arvot/100g100g124kcal8.5g13.1g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315