Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g200g48kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g117g33kcal0.7g6.9g0.2g2.9g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g5g41kcal0g0g5g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana812g245kcal6.2g27.6g11.2g14.2g
Valittu annoskoko406g122kcal3.1g13.8g5.6g7.1g
Annoskoko puolitettuna203g61kcal1.6g6.9g2.8g3.6g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304886