Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow31g3.1kcal0.5g0.5g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)63g16kcal0.6g3.4g0g0.9g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g1.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 141g41kcal1.3g6.3g0.6g2.7g
Jauheliha, sika-nauta 117g259kcal20.5g0g19.9g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g38g135kcal8.6g0g11.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 16g48kcal0.5g0.7g4.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana813g1004kcal64g22g72.8g7.4g
Valittu annoskoko406g502kcal32g11g36.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna203g251kcal16g5.5g18.2g1.9g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560