Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 62g213kcal6.3g43.4g0.7g2.2g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt188g86kcal6g9g2.8g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä9g64kcal0.1g0.1g7g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g90g76kcal1g16.5g0.4g1.6g
Ruokosokeri15g61kcal0g15g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana813g1118kcal37.2g168.2g30.2g7.6g
Valittu annoskoko407g559kcal18.6g84.1g15.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna203g280kcal9.3g42.1g7.6g1.9g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168826