Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 89g68kcal1.7g13.9g0.2g0.9g
Parsakaali (Pirkka)56g17kcal2.6g1.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.6g1.5kcal0g0.3g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g16g52kcal3.4g0g4.4g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana814g288kcal16g32.6g9.6g2.4g
Valittu annoskoko407g144kcal8g16.3g4.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna203g72kcal4g8.2g2.4g0.6g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056