Mansikka-Raparperi Vispipuuro

1L vettä
500g mansikoita
200g raparperia
1,5dl mannasuurimoita
40g sokeria
Laita kattilaan pieniksi pilkotut raparperit, sokeri ja vesi.

Keitä n. 10min.

Vatkaa joukkoon mannasuurimot (Nalle) ja keitä 5min (tai pakkauksen ohjeen mukaan.

Nosta puuro hellalta ja vispilöi kylmät mansikat sekaan.

(Ei haittaa vaikka mansikat jäisivät "kokonaisiksi" ;) .
Jäähdytä n. puoli tuntia.

Vispaa sähkövatkaimella kuohkeaksi (tässä vaiheessa mansikatkin rikkoutuvat.

Lisäämällä mansikat puuroon vasta keittämisen jälkeen saat niistä enemmän makua ja säästät arvokkaita vitamiineja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Mansikka 109g51kcal0.5g9.2g0.2g2.1g
Raparperi 44g15kcal0.3g2.4g0g0.6g
Mannasuurimot nalle (Raisio), annos 40g26g95kcal3.1g18.4g0.6g1g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana814g391kcal7.8g77.4g1.6g7.4g
Valittu annoskoko407g196kcal3.9g38.7g0.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna204g98kcal2g19.4g0.4g1.9g
Arvot/100g100g48kcal1g9.5g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295483