Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi933g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)350g1154kcal23.4g279.8g1.4g0g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Paprika punainen 466g137kcal4.4g21g1.9g8.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g431g121kcal2.6g25.7g0.9g10.8g
Herkkusieni 233g37kcal4.9g0.7g0.8g3.5g
Herne, pakaste (rainbow)466g396kcal28g70g0g14.5g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g23g210kcal0g0g23.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka93g77kcal3.2g17.7g0.9g0.9g
Mustapippuri 19g52kcal2g7.1g0.6g4.9g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g70g46kcal5.2g6.3g0.3g0.1g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)723g896kcal159g0g28.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8120g6418kcal474.4g885g119.2g96g
Valittu annoskoko4060g3209kcal237.2g442.5g59.6g48g
Annoskoko puolitettuna2030g1604kcal118.6g221.3g29.8g24g
Arvot/100g100g79kcal5.8g10.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317