Voi-rypsiöljy-vesilevite

Huoneenlämmössä pehmitettyä voita 100 g, 1 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä sekoitetaan samettimaiseksi seokseksi sähkövatkaimella.

Lopuksi lisätään vesi pikkuhiljaa ja sekoitetaan edelleen kunnes seos on tasaista.

Maustetaan halutessa suolalla ja vaikkapa valkosipulilla tai yrteillä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Satsu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1400g10156kcal16.7g5.6g1138.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1260g11142kcal0g0g1260g0g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8120g42596kcal33.4g11.2g4796.4g0g
Valittu annoskoko4060g21298kcal16.7g5.6g2398.2g0g
Annoskoko puolitettuna2030g10649kcal8.4g2.8g1199.1g0g
Arvot/100g100g525kcal0.4g0.1g59.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188025