Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g2104g3787kcal517.5g61g161.8g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g1402g1683kcal39.3g71.5g140.2g5.6g
Sipuli (kuorittu)351g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Rypsiöljy 70g620kcal0g0g70.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g105g119kcal0.7g24.2g0.1g0g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8120g12667kcal1128.6g356.2g746.2g24.4g
Valittu annoskoko4060g6334kcal564.3g178.1g373.1g12.2g
Annoskoko puolitettuna2030g3167kcal282.2g89.1g186.6g6.1g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117