Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka607g67kcal6.7g6.7g1.2g6.1g
Lanttu 933g269kcal9.3g42.9g2.8g16.8g
Porkkana 840g275kcal5.2g46.7g1.7g21.4g
Sipuli 467g141kcal5.8g22.4g0.9g7.9g
Kesäkurpitsa zucchini 607g110kcal3.4g15.2g2.4g4.2g
Mustapippuri 9g26kcal1g3.6g0.3g2.5g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g23g75kcal0.2g18.4g0g0g
Sinappi 23g31kcal1g3.3g1.4g0.4g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g23g40kcal0g9.6g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g467g140kcal4.7g18.7g1.4g0g
Rypsiöljy 47g413kcal0g0g46.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8120g3170kcal74.6g375g117.6g118.6g
Valittu annoskoko4060g1585kcal37.3g187.5g58.8g59.3g
Annoskoko puolitettuna2030g793kcal18.7g93.8g29.4g29.7g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091