Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1499g575kcal15g103.4g3g37.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g995kcal113.9g0g60g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Basilika, kuivattu 1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 180g226kcal19.8g0.5g16.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen749g247kcal24.7g36.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 749g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 127g436kcal7.7g96.3g0.9g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8136g5083kcal367.4g492.2g161.2g89.4g
Valittu annoskoko4068g2542kcal183.7g246.1g80.6g44.7g
Annoskoko puolitettuna2034g1271kcal91.9g123.1g40.3g22.4g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686