Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1205g394kcal7.5g67g2.4g30.7g
Kaali, valkokaali1205g254kcal14.5g41g2.4g25.3g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.5g0.6g5.1g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g90g18kcal0g5.9g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl30g43kcal1.4g2.8g2.9g0g
Hunaja 42g139kcal0.2g34.1g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 573g317kcal4.8g70.9g0.5g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g603g711kcal18.1g24.1g60.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8136g3916kcal100.8g520.6g138.2g122.2g
Valittu annoskoko4068g1958kcal50.4g260.3g69.1g61.1g
Annoskoko puolitettuna2034g979kcal25.2g130.2g34.6g30.6g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316