Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen104g21kcal0.6g4g0.3g1.5g
Tuorekurkku, annos 50g161g65kcal1g2.3g0.2g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow59g59kcal13.4g0g0.6g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g84g134kcal14.2g0.1g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana815g555kcal58.4g12.8g19g3g
Valittu annoskoko408g278kcal29.2g6.4g9.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna204g139kcal14.6g3.2g4.8g0.8g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533