Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)15g1.5kcal0.2g0g0.1g12.9g
Ruisjauho Pirkka121g370kcal11.8g74g2.4g18.2g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)66g210kcal9.1g38.1g2.1g8.2g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g20g28kcal2.8g2.8g0.7g9.7g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g3g12kcal0g3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 177g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g5.6g20kcal2.5g2.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g1285kcal52.8g240.2g11.2g98g
Valittu annoskoko408g642kcal26.4g120.1g5.6g49g
Annoskoko puolitettuna204g321kcal13.2g60.1g2.8g24.5g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.4g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040