Tonnikalapastavuoka

Keitä pastat, ja sekota ne kypsinä tunaan, voitele vuoka ja laita uuni n.200-225 asteeseen

sitten laita kattilaan voita, n. 3rkl ja sulata se pehmeeksi, lisää sekaan 2rkl venhäjauhoja, sekoita ja lisää 5dl kermaa tai maitoa, tai molempia.

ja sitten vielä juustoa sekaan, voi olla vaikka raastetta ( ite käytän sitä ) ja sekota.

sit kaadat sen sekotetun mössön vuokaan pasta-tunasekotuksen päälle, ja uuniin [ :) ]

päälle voi ripotella vielä raastetta. 40-50min [ :) ]

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1632 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne Rigate (Rainbow), annos 100g1250g4375kcal137.5g925g15g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)1050g998kcal241.5g0g5.2g0g
Kasvirasvalevite, flora 70, laktoositon 105g650kcal0g0g73.5g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta50g180kcal6.5g35g1g1.7g
Maito, Kevyt1250g575kcal40g60g18.7g0g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper375g1088kcal97.5g0g78.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8160g15730kcal1046g2040g384.4g3.4g
Valittu annoskoko4080g7865kcal523g1020g192.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna2040g3933kcal261.5g510g96.1g0.9g
Arvot/100g100g193kcal12.8g25g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297559