Lohikiusaus

Viipaloi lohi paloiksi.

Voitele vuoka.

Laita osa juureksista ja kasviksista vuoan pohjalle ja niiden päälle osa lohisuikaleista.

Laita loput kasvis ja juuressuikaleet lohipalojen päälle.

Sekoita keskenään munat, mausteet, alpro soya sekä vesi.

Kaada seos vuokaan levittäen sitä koko alueelle tasaisesti.

Kallista vuokaa puolelta toiselle mausteiden jaj nesteiden sekoittumiseksi.

Paista aluksi 225 asteessa kiehumiseen saaakka ja pinnan ruskistumiseksi.

ja laske lämpö sitten 175 asteeseen.

Paista uunissa n. reilu tunti, että kasvikset pehmenevät.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g623g1090kcal118.4g0g68.5g0.6g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g1198g479kcal12g97g3.6g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g671g188kcal7.4g32.2g2.7g20.1g
Kananmuna, omega, kuoreton 271g375kcal33.8g0.8g26.5g0g
Alpro soya light kevyt ruoka, soijakerma 5% (Alpro soya), annos 251g599g389kcal12g19.8g27.6g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 599g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g108g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g12g20kcal1g3.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8160g5084kcal369.2g307.2g258g45g
Valittu annoskoko4080g2542kcal184.6g153.6g129g22.5g
Annoskoko puolitettuna2040g1271kcal92.3g76.8g64.5g11.3g
Arvot/100g100g62kcal4.5g3.8g3.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393603