Lihakastike (kerma+pippuri)

Poista lihasta nahka ja läskit.

Pilko ja ruskista pannulla muutamassa erässä.

Huuhtele pannu välillä vedellä ja kaada vesi kattilaan lihojen päälle.

Ripottele vehnäjauhot viimeisen lihaerän päälle ja anna ruskistua.

Lisää pilkotut sipulit kattilaan, mausta suolalla ja pippureilla.

Keittele muutama tunti välillä sekoittaen, ettei jauhosuuruste pala pohjaan kiinni.

Kun liha on mureaa, lisää kerma ja Maizenaa (1dl), kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku ja nauti esim.

lanttulaatikon kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uuniliha possu (Ei tiedossa), annos 100g1751g2276kcal17.5g17.5g17.5g17.5g
Vehnäjauho puolikarkea 114g391kcal11.6g79.7g1.4g4g
Sipuli (kuorittu)315g85kcal4.1g15.1g0.6g5.4g
Vesi1751g0kcal0g0g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g105g399kcal1.1g96.6g0.5g0g
Oliiviöljy 53g465kcal0g0g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8176g7231kcal68.6g417.8g145g53.8g
Valittu annoskoko4088g3615kcal34.3g208.9g72.5g26.9g
Annoskoko puolitettuna2044g1808kcal17.2g104.5g36.3g13.5g
Arvot/100g100g88kcal0.8g5.1g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390026