Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g72g68kcal5g10.8g0.7g5.7g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g72g72kcal5.7g10.8g0.6g5.7g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g4.7g3.5kcal0.4g0.4g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.6g2.9kcal0g0g0.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl7.8g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Ruokakerma ingman 5%63g53kcal2.2g3.8g3.1g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana819g435kcal28g56g10.6g24g
Valittu annoskoko410g217kcal14g28g5.3g12g
Annoskoko puolitettuna205g109kcal7g14g2.7g6g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.8g1.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116295