Rukiiton täysjyväleipä

Sekoita ainekset lämpimään veteen.

Vähennä jauhoja jos haluat löysän taikinan.

Anna kohota.

LEIvo leipäset käsin tai löysasta takinast voit nostella lusikalla.

Ripottele päälle hieman vehnäjauhoja ja painele mataliksi leipäsiksi.

Anna kohota.

Pistele haarukalla ja paista 225/15-20 min.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Jos olet allerginen rukiille, tämä voi olla mahdollisuutesi. Tosin kuidun määrä ei kovin korkealle nouse

perjantai 30.03.2012 klo 13:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi136g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g15g67kcal2.9g0.1g6.1g3.9g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g15g83kcal3.3g2.8g7.2g0.9g
Siirappi 14g41kcal0g10.1g0g0g
Hiiva, 50g4.9g3kcal0.6g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale49g166kcal6.8g27.3g3.3g2.2g
Grahamjauho 136g447kcal14.4g82.8g3g13.5g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl39g132kcal5.5g24.9g1.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana819g1879kcal67g296.2g41.6g45.2g
Valittu annoskoko410g940kcal33.5g148.1g20.8g22.6g
Annoskoko puolitettuna205g470kcal16.8g74.1g10.4g11.3g
Arvot/100g100g230kcal8.2g36.2g5.1g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283286