Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g47g52kcal1.4g1.5g4.7g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g73g40kcal1.2g4.8g1.8g0.9g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g53g158kcal4.5g28.4g2.4g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka150g253kcal30.1g0g15g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g3.8g6.4kcal0.2g0.6g0.3g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g3.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio23g65kcal5.9g0g4.7g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%56g161kcal17.5g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana819g1470kcal121.6g70.8g77g1.8g
Valittu annoskoko410g735kcal60.8g35.4g38.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna205g368kcal30.4g17.7g19.3g0.5g
Arvot/100g100g179kcal14.8g8.6g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310364