Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 156g70kcal1.1g9.8g0g9.4g
Porkkanaraaste 200g156g42kcal0.9g8.3g0.3g3.9g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g94g366kcal0g91.9g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g3.4g21kcal0.2g2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana820g996kcal4.4g224g3g26.6g
Valittu annoskoko410g498kcal2.2g112g1.5g13.3g
Annoskoko puolitettuna205g249kcal1.1g56g0.8g6.7g
Arvot/100g100g122kcal0.5g27.3g0.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669