Kanakeitto

Paista ja mausta kanat, siirrä syrjään.

Laita vesi kattilaan, lisää pilkotut perunat ja liemikuutiot.

Lisää loput aineet (sipulit, kanat yms) kun perunat ovat kiehuneet noin 10 minuuttia.

Mausta valkosipulilla, cayennella, paprikajauheella ja mistä sitten itse ikinä pidätkin.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g5.6g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell4.7g5.2kcal1.1g0g0.1g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.3g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g29kcal2.4g1.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko41g15kcal1.2g0.9g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g7kcal0.6g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.2g1.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132094