Lihakastike (kerma+pippuri)

Poista lihasta nahka ja läskit.

Pilko ja ruskista pannulla muutamassa erässä.

Huuhtele pannu välillä vedellä ja kaada vesi kattilaan lihojen päälle.

Ripottele vehnäjauhot viimeisen lihaerän päälle ja anna ruskistua.

Lisää pilkotut sipulit kattilaan, mausta suolalla ja pippureilla.

Keittele muutama tunti välillä sekoittaen, ettei jauhosuuruste pala pohjaan kiinni.

Kun liha on mureaa, lisää kerma ja Maizenaa (1dl), kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku ja nauti esim.

lanttulaatikon kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uuniliha possu (Ei tiedossa), annos 100g18g23kcal0.2g0.2g0.2g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g1.1g4kcal0g1g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g73kcal0.6g4.4g1.4g0.6g
Valittu annoskoko41g36kcal0.3g2.2g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g18kcal0.2g1.1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g89kcal0.7g5.4g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390026