Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g5g5kcal0.4g0.4g0.2g0g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g14g24kcal2.8g0g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g58kcal6.4g0.8g3.2g0g
Valittu annoskoko41g29kcal3.2g0.4g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna21g15kcal1.6g0.2g0.8g0g
Arvot/100g100g70kcal7.8g1g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505