Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g31g30kcal6.3g0g0.5g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g3.6g10kcal0.1g0.2g1g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]6.2g21kcal0.7g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g120kcal14.2g0.4g7.6g0g
Valittu annoskoko41g60kcal7.1g0.2g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna21g30kcal3.6g0.1g1.9g0g
Arvot/100g100g146kcal17.2g0.5g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270