Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl7.8g27kcal0.2g0.2g2.7g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste7.8g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 16g35kcal2.7g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g142kcal7g2g11.6g0.6g
Valittu annoskoko41g71kcal3.5g1g5.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g36kcal1.8g0.5g2.9g0.2g
Arvot/100g100g173kcal8.5g2.4g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530