Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 4.7g16kcal0.5g2.7g0.2g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 14g48kcal1.4g9.8g0.2g0.5g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g166kcal3.8g26g4.8g2g
Valittu annoskoko41g83kcal1.9g13g2.4g1g
Annoskoko puolitettuna21g42kcal1g6.5g1.2g0.5g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.5g5.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098