Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk13g3.4kcal0.1g0.7g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Soijapapu, keitetty, suolaton 19g34kcal3g1.3g1.5g1.3g
Linssi, punainen, Go Green6.3g20kcal1.5g3.1g0.1g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g125kcal9.2g10.6g4.2g4.8g
Valittu annoskoko41g63kcal4.6g5.3g2.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna21g31kcal2.3g2.7g1.1g1.2g
Arvot/100g100g151kcal11.1g12.8g5.1g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074