Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 21g3.7kcal0.4g0.1g0.1g0.4g
Voi 0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g47kcal0.3g0.4g4.9g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g115kcal1.8g1.6g11.2g1g
Valittu annoskoko41g58kcal0.9g0.8g5.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g29kcal0.5g0.4g2.8g0.3g
Arvot/100g100g139kcal2.2g1.9g13.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138958