Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 6g21kcal0.4g4.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)7g12kcal0.2g0.3g1.1g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g64kcal1.2g9.6g2.2g0.2g
Valittu annoskoko41g32kcal0.6g4.8g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g16kcal0.3g2.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g78kcal1.5g11.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200469