Caponata (kasvisruoka)

Munakoisoa 300g-400g
Pisaratomaatteja 500g
Kapris, 35g (ohjeessa 1 dl vihreitä oliiveja, korvasin kapriksilla)
Punasipuli
Valkosipulin kynsiä 2 kpl
Oregano, kuivattu 1 rkl
Persilja, kuivattu 2-3 rkl
Sokeri, reilu teelusikallinen
Valkoinen balsamico 1 rkl
Suolaa reilu hyppysellinen
Reilusti mustapippuria

Kannattaa itkettää munakoiso; lävikköön, reilusti suolaa ja antaa seistä puolisen tuntia, sitten huhtelu ja kuivaus.

Paistellaan munakoisoa hyvällä lämmöllä ehkä 3-5 min, sitten sipulit, paistellaan vähän aikaa, sitten loput.

Haudutetaan noin 15 min.

Yleensä tämän tyyppiset sörsselit eivät ole minun makuuni, mutta tästä tykkäsin tosi paljon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 13g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g21g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Sokeri 0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g29kcal0.6g3.8g1g1.6g
Valittu annoskoko41g15kcal0.3g1.9g0.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna21g7kcal0.2g1g0.3g0.4g
Arvot/100g100g36kcal0.7g4.6g1.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222604