Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 4.6g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 2.6g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%2.6g4.4kcal0.2g0g0.4g0.1g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 1.3g1.7kcal0.3g0g0.1g0g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g32kcal1.2g1.6g2g0.8g
Valittu annoskoko41g16kcal0.6g0.8g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g8kcal0.3g0.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g38kcal1.4g1.9g2.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108110