Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio20g13kcal2g0.8g0.1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 6.3g2.6kcal0.6g0g0g0g
Mansikka 16g7.3kcal0.1g1.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g45kcal5.4g4.2g0.2g0.6g
Valittu annoskoko41g23kcal2.7g2.1g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g11kcal1.4g1.1g0.1g0.2g
Arvot/100g100g55kcal6.5g5.1g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177191