Kananpojan jauhelihapihvit

400g Kananpojan paistijauhelihaa
1 dl ruiskorppujauhoja
1 kananmuna
2 dl vettä
40 g punaista paprikaa
2 ml valkopippuria
2 ml suolaa
1 ml cajun maustetta
2 rkl juoksevaa beceliä

laita korppujauhot turpoamaan veteen 15 min.
pilko sillä välin paprika pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi, tarkista maku ja mausta halutessasi enemmän.

Paista pannulla kauniin ruskeaksi molemmin puolin :D
Tarjoa salaatin kera !

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia20g28kcal3.4g0g1.6g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras5g13kcal0.4g2.6g0g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g113kcal8.4g5.4g6g1.4g
Valittu annoskoko41g57kcal4.2g2.7g3g0.7g
Annoskoko puolitettuna21g28kcal2.1g1.4g1.5g0.4g
Arvot/100g100g137kcal10.1g6.5g7.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366376