Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 17g13kcal0.3g2.6g0g0.2g
Rasvaton maito viro (Alma)4.6g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Ohrajauho 4.6g15kcal0.4g3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g146kcal5.2g26.8g1.4g1.8g
Valittu annoskoko42g73kcal2.6g13.4g0.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna21g37kcal1.3g6.7g0.4g0.5g
Arvot/100g100g176kcal6.3g32.3g1.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369