Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen14g20kcal2.7g0g1g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g1.8g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kukkakaali 18g4.2kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g5.3g19kcal1.5g0.1g1.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g102kcal9.2g2g6.2g0.8g
Valittu annoskoko42g51kcal4.6g1g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g26kcal2.3g0.5g1.6g0.2g
Arvot/100g100g122kcal11g2.4g7.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101349