Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 14g15kcal3.2g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 3.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keskiarvo 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka3.5g0.4kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 3.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g1.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g48kcal6.8g2.2g1g0.8g
Valittu annoskoko42g24kcal3.4g1.1g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g12kcal1.7g0.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g58kcal8.2g2.6g1.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872