Linssipata

Leikkaa vihannekset pieniksi paloiksi.

Freesaa oliiviöljyssä aloittaen kovista vihanneksista, lisää pehmeät ja tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Kypsennä 8 minuuttia ja lisää huuhdellut linssit.

Hauduta kypsäksi.

Käy pastakastikkeeksi, lisäkkeeksi lihalle, kanalle ja ihan sellaisenaan raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 17g3.1kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Porkkana 4.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Munakoiso 6.9g1.5kcal0g0.2g0g0.2g
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Linssi, punainen, Go Green5.9g19kcal1.4g2.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g77kcal3.2g8.2g2.8g2.4g
Valittu annoskoko42g38kcal1.6g4.1g1.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna21g19kcal0.8g2.1g0.7g0.6g
Arvot/100g100g92kcal3.8g9.9g3.4g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326336